Film & Foto

Foto & Film er for dig, som kan lide at fotografere, redigere og lave små film til brug på hjemmesider og sociale medier.

Værkstedet er for dig, der gerne vil arbejde med en film og foto

Vil du gerne lære at tage flotte billeder, lave sjove film eller uddanne dig indenfor medieverdenen som f.eks webintegrator, er Film og Foto værkstedet, du skal være en del af. Værkstedets mål er, at du får viden om film og fotografering i teori og praksis og at du får indblik i hvor og hvordan du bruger dine film og fotos i forskellige medier på internettet. Vi skal arbejde med forskellige foto- og filmopgaver. Der vil være teoretiske oplæg og derefter skal vi ud og prøve vores nye viden af i virkeligheden. Hvis du har lyst at lave en blog eller youtubekanal, er dette også en mulighed for dig på Film og Foto. Som elev på Film og Foto bliver du en del af skolens mediehold, som holder omverdenen opdateret på alle de fede ting der sker på vores skole.

Gennem teoretisk undervisning og praktiske øvelser inden for faget opnår du kendskab til:

•        Fotografering – Billedekomposition – de grundlæggende begreber
  •        Filmoptagelser
  •        Opstilling af en blog og vlog
  •        Planlægning af foto- og filmshoots
  •        Uddannelsesbesøg/brobygning
  •        PR opgaver
  •        Workshops med professionelle film- og fotofolk

Desuden kan der blive tale om at udføre PR opgaver for skolen.

Film & Foto Link to Film & Foto