Blog My Life

Blog My Life er for dig, som kan lide at fotografere, filme og fortælle på en blog eller en vlog.

Værkstedet er for dig, der gerne vil arbejde med en blog eller en vlog

Vil du gerne blogge, lave youtube-kanal eller uddanne dig indenfor medieverdenen som f.eks webintegrator, er Blog My Life værkstedet, du skal være en del af. Værkstedets mål er, at du får indblik i forskellige medier på internettet, og at du udvikler kundskaber og færdigheder i at lave blogs og vlogs.

Vi skal arbejde med forskellige foto- og filmopgaver. Der vil være teoretiske oplæg og derefter skal vi ud og prøve vores nye viden af i virkeligheden. Du vælger selv, om du vil arbejde med din egen blog eller vlog, eller om du vil være en del af skolens netavis eller youtubekanal.

Gennem teoretisk undervisning og praktiske øvelser inden for faget opnår du kendskab til:

• Fotografering – Billedekomposition – de grundlæggende begreber
  • Filmoptagelser
  • Opstilling af en blog og vlog
  • Planlægning af foto- og filmshoots
  • Internetsikkerhed
  • Uddannelsesbesøg/brobygning

Desuden kan der blive tale om at udføre PR opgaver for skolen.

Blog My Life Link to Blog My Life