Pædagogik

Pædagogik er for dig, der gerne vil arbejde indenfor social- og sundhedsfaget, som SOSU-hjælper, SOSU-assistent eller pædagogisk assistent.

Pædagogik er for dig, der gerne vil arbejde indenfor social- og sundhedsfaget

Værkstedets mål er at forberede dig til en uddannelse indenfor det socialt- og sundhedsfaglige område. Vi arbejder på at nå en afklaring omkring dit uddannelsesvalg ved at arbejde med forskellige områder indenfor pædagogik.

Du vil komme til at arbejde både teoretisk og praktisk med områder som:

• Pædagogik
  • Psykologi
  • Sundhed
  • Digitale medier
  • Natur og udeliv
  • Idræt, leg og bevægelse

Med udgangspunkt i de ovenstående områder udarbejder eleverne en fagprøve. Dernæst forbereder og udfører eleverne i samarbejde et forløb for en relevant målgruppe.

Man kan kan få lov til at have sine egne holdninger og man er meget med i det hele. Og så er det super fedt, at vi også danser og fjoller. Emma, Pædagogik

Blog My Life Link to Blog My Life