Mekaniker

Mekanikerværkstedet er for dig, der kan lide at skrue i maskiner og få sorte fingre. Under forløbet prøver du en række spændende ting lige fra at reparere på en bilmotor, til at lappe en cykel.

Værkstedet er for dig, der gerne vil arbejde med mekanik

Vi vil fokuserer på opgaver, som man vil blive stillet overfor, hvis man senere vil søge optagelse på Teknisk Skole som f.eks.: Automekaniker, Automontør, Cykelmekaniker eller lignende.

Du vil bl.a. komme til at lære de grundlæggende ting omkring bilmotoren og meget mere. Undervejs i forløbet vil vi i den teoretiske del af undervisningen tage forskellige emner op. Det kan f.eks. være:

• Om smøreolier, tændrør, startbatterier
  • Om dæk, styretøj, bremser, støddæmpere
  • Om knallerter, scootere, mm.
  • Om lovpligtigt udstyr på en cykel
  • Om sikkerhed i forbindelse med værkstedsarbejde

Vi vil også arrangere et besøg på Teknisk Skole, så eleverne kan se, hvordan uddannelsen foregår her.

Det fedeste er, at man får lov til at vise hvad man kan med sine hænder. Mikkel

Film & Foto Link to Film & Foto