Karoline J – 22 år – Gourmet slagterelev – Meny Aalborg

Hvem er hende Karoline og hvorfor har jeg valgte en uddannelse inden for Dagrofa?

Jeg er en en stille og rolig pige som elsker at arbejde med mad og råvarer.?????
Jeg er på andet hovedforløb her i uge 8-10, det har jeg glædet mig helt vildt til ?

I løbet af min uddannelse vil jeg være med til at gøre en forskel både på min arbejdsplads men også i fritiden ?.
Jeg elsker mit arbejde! ?

Noget af det bedste ved mit arbejde er helt klart kunderne! De er med til at gøre hverdagen sjovere, udfordrende og spændende! Og jeg glæder mig hver dag til at se hvad dagen byder på og er altid klar til at gøre dagen til en fest✌?️
Mine kollegaer er også helt fantastiske vi er 6 slagterelever hos os og selvom man er 1 års elev eller 3 års elev så bliver der ikke gjort nogen forskel det er ekstremt fedt! Alle er klar til at hjælpe hinanden og vi lærer så meget af hinanden ??

I fremtiden vil jeg gerne arbejde i dagrofa enten som slagtersvend eller som slagtermester ?. Der er rigtigt mange muligheder inden for dagrofa, som min mester sagde til mig da jeg sad til samtale “det er kun dig der bestemmer hvor vild denne uddannelse skal være” – og den bliver helt sikkert vild ?!
I dagrofa er der plads til alle, uanset hvem man er! Og det elsker jeg! Jeg udvikler mig rigtigt meget og det er med til at booste mig til at opnå mine drømme og mål! Derfor er det fedt at være elev hos dagrofa!

Hvad drømmer du om? Og hvad er dine mål? Måske en uddannelse inden for dagrofa? – du kommer hvertfald ikke til at fortryde det!