Tømrer

På tømrerlinien arbejder du med praktiske øvelser og teoretiske emner, som er relevante, hvis du går med tanker om på et senere tidspunkt at søge ind på en erhvervsuddannelse.

Værkstedet er for dig, der gerne vil arbejde med håndværksfagene

På tømrerlinien arbejder du med praktiske øvelser og teoretiske emner, som er relevante, hvis du går med tanker om på et senere tidspunkt at søge erhvervsuddannelse og beskæftigelse indenfor håndværksfagene som f.eks. Maskinsnedker, tømrer, bygningsmontør, gulvlægger o.lign.

På tømrerlinien vil du lære om forskellige træmaterialers egenskaber og arbejde i disse samt lære at bruge de til faget hørende håndværktøjer og maskiner.

Praktiske emner:
Semesterplanen indeholder bl.a. korrekt opmåling/opstregning, brug af håndværktøj og maskiner, slibning og vedligeholdelse, materialekendskab, fremstilling af diverse tømmersamlinger, afsluttende elevfagprøve m.v.

Teoretiske emner:
Semesterplanen indeholder bl.a. værktøjslære,  sikkerhed på værkstedet, fra skitse til tegning, tegningsforståelse, vinkler og grader, målestoksforhold, perspektivtegning, isometrisk tegning m.v.

Semesteret afsluttes med bunden praktisk fagprøve. Der udstedes deltagerbevis så vidt semesterplanen følges og fagprøven udføres.

Man laver et konkret produkt, og man får derfor lov til at bruge sine hænder i stedet for at sidde stille hele dagen. Tobias, Tømrer

Blog My Life Link to Blog My Life