Krop & Stil

Krop & Stil er for dig, der gerne vil arbejde indenfor serviceområdet. Værkstedet mål er at forberede dig til en uddannelse indenfor design, frisør, salgsassistent og generelt indenfor serviceområdet.

Værkstedet er for dig, der gerne vil arbejde med krop og stil

Vi arbejder med at opnå en afklaring omkring dit uddannelsesvalg samt på at styrke dit selvværd og udvikle kundskaber, færdigheder og arbejdsmetoder, som du kan anvende nu og videre i dit uddannelsesforløb og arbejdsliv.

Du vil komme til at arbejde både teoretisk og praktisk med flere af følgende områder: Design, tekstiler, fremstilling af beklædning, personlig stil og farve, frisør og kundevejledning.

Med udgangspunkt i elevens design, arbejdes der med materiale-kendskab, produktionsfremstilling, vejledning af snit og farve i forhold til den enkelte. Ligeledes indenfor frisørområdet arbejdes med klippedesign, frisuresætning, form og stil. Overordnet arbejdes der med rådgivning/vejledning af kunder.

Blog My Life Link to Blog My Life