Køkken & Bageri

Køkken og bageriværkstedet er for dig, der kan lide at arbejde i et storkøkken, eller måske kunne tænke dig at blive kok, køkkenassistent eller bager.

Værkstedet er for dig, der gerne vil arbejde i et køkken eller bageri

På Køkken & Bageri vil du opleve at undervisningen minder mere om en rigtig arbejdsplads, end en skoledag. Det meste af tiden foregår i skolens køkken. Her laves der mad til ca. 120 mennesker hver dag, og du kommer til at lave:

• God dansk mad og anderledes mad
  • Tærter og andre små lune retter
  • Smørrebrød
  • Salater
  • Kager og brød
  • Dekoration og pyntning
  • Desserter
  • Opvask, oprydning og rengøring

Du kommer også til at have nogle teoritimer, hvor du lærer noget om råvarer, ernæring og hygiejne. Ligesom du prøver at beregne, hvor meget mad, der skal laves og, hvad det koster.

Jeg vil gerne uddanne mig til kok, og her på skolen får jeg alt den grundviden jeg har brug for. Lukas, Køkken & Bageri

Film & Foto Link to Film & Foto