Fiskeri

Profilfaget fiskeri er et meget alsidigt profilfag, hvor eleverne kommer meget ud i naturen og forhåbentligt fanger nogle fisk.

Fiskeri

Beliggende indenfor gåafstand af Danmarks smukkeste fjord, så har man som elev på Hobro Efterskole mulighed for at fiske på en af Danmarks flotteste og mest besøgte fiskepladser. Ørnedalsbugten ligger lige nedenfor skolen, og her er der mulighed for at fange nogle af fjordens meget smukke ørreder.

På profilfaget fiskeri er fjorden selvfølgelig vores første fiskeplads, men der vil også være ture ud af huset.

Der vil være ture til den lokale Put and Take, og så vi der også være en tur, hvor vi fisker efter hornfisk, skrubber, makrel eller sild. Vi arbejder også med noget teori bag fiskeriet, og vi producerer vores egne fluer og blink.

Vi har også mulighed for at designe vores egne rygeovne på metalværkstedet. Så profilfaget fiskeri er et meget alsidigt profilfag, hvor eleverne kommer meget ud i naturen og forhåbentligt fanger nogle fisk.