Profilfag

Du får, udover værkstederne, mulighed for at vælge profilfag, hvor du kan prøve kræfter med andre ting end det du har valgt som værksted.

Profilfag

Du vælger et profilfag 3 gange i skoleåret, og de fag vi tilbyder kan feks. være nedenstående. Selvfølgelig er der mulighed for, at du kan foreslå fag vi ikke har i øjeblikket. Hvis der er nok andre elever, der har den samme interesse, er der mulighed for, at vi kan oprette dit ønske.

Gokart
Vores gokart’s vedligeholdes af skolens elever og lærere, med henblik på at holde dem klar til ræs på skolens egen bane.