Vi vil gerne takke for en fantastisk lejrskole ⛷? som dog fik en noget anderledes afslutning end vi havde forventet ? på vej over fjeldet var der så glat at bussen begyndte at skride baglæns ned af vejen. Det betød at vi måtte have alle elever ud af bussen i en fart ??? Efterfølgende brugte vi godt 2 timer på at få lagt snekæder på bussen for at kunne komme videre på turen. Alle elever klarede situationen flot, omend nogle enkelte var rystede. Heldigvis var vi mange lærere med på turen, så dem der havde brug for støtte kunne få den rette hjælp ? forsinkelsen betød at vi ikke kunne nå færgen fra Kristianssand og vi blev derfor ombooket til Larvik. Det betød små to timers forsinkelse, hvilket selvfølgelig er beklageligt ? vi håber på trods af afslutningen på turen at alle elever, der var med har haft en lige så god og udviklende lejrskole som os i lærer gruppen ?