Efterskolernes Aften d. 8/1 2020 18.00-21.00

Velkommen til Efterskolernes Dag . Vi er en ordblindeefterskole, med masser af fantastiske erhvervsrettede værksteder. Vi glæder os til at vise jer vores skole.
På Efterskolernes Dag vil I få en rundvisning af to af vores elever. Der efter vil der være mulighed for at få en snak med en lærer der sidder klar.
Der er kage og kaffe i spisesalen.
Vi glæder os til at vise Jer vores skole frem.
Hvis I har spørgsmål kan I kontakte os på 9855 5255 eller på post@hobroefterskole.dk
Vi ses.

Hobro Efterskole er for dig, der har svært ved de boglige fag.

Her på skolen vil du møde andre unge, der har lignende problemer. Vi ved hvor vigtigt det er for dig, at tage en uddannelse. Derfor gør vi rigtig meget for at give dig de værktøjer, du får brug for, for at vælge den rigtige uddannelse.

Vi har 8 værksteder, der peger på de erhvervsfaglige grunduddannelser, her kan du vælge det du har mest lyst og evne for og derigennem blive afklaret på dit erhvervsvalg.

Billeder fra tidligere Efterskolernes Dag og Aften